[15. april: Planlagt vedligeholdelse] Ghost Recon Breakpoint beta-servere ned & kast-fejl 'SILENT 30086'

Denne historie opdateres løbende…. Nye opdateringer tilføjes nederst ... ..

Klik / tryk for at se gamle opdateringer

Originalhistorie (fra 26. september) følger:

Advarsel om serviceafbrydelse!

Er Ubisofts Ghost Recon Breakpoint beta nede og fungerer den ikke? Kan du ikke oprette forbindelse? Vær opmærksom på, at tjenesten tilsyneladende gennemgår en fejl i nogle regioner, som har fået berørte brugere til at rute til mikrobloggingwebstedet Twitter og andre online diskussionsplatforme for at fremhæve deres bekymring.

Se på, hvad nogle af de berørte har at sige:

Dette er min første gang jeg spiller et ghost recon-spil, og jeg er blevet svigtet, jeg forstår, at det er en beta, og jeg håber, at dette ikke sker med det fulde spil.
kilde

"Den gratis beta er ikke online på det nøjagtige tidspunkt, de sagde, jeg vil annullere min forudbestilling, slette alle ubisoft-spil, ødelægge min computer og brænde mit hus ned og det er al din skyld ubisoft!" hahahaha woow
kilde

Serverne er stadig nede, det var meningen, at beta skulle være op for 30 minutter siden…. så hvornår vil serverne være op ?? Så meget for en åben beta.
kilde

Hvad brugere får at se er en fejl Silent 30086.

[15. april: Planlagt vedligeholdelse] Ghost Recon Breakpoint beta-servere ned & kast-fejl 'SILENT 30086'

Et hurtigt kig på Down-detektoren - en tjeneste, der giver et realtidsoversigt over afbrydelser og andre problemer - afspejler Ghost Recon Breakpoint støder faktisk på en fejl. Her er et live afbrydelseskort, der viser det samme:

[15. april: Planlagt vedligeholdelse] Ghost Recon Breakpoint beta-servere ned & kast-fejl 'SILENT 30086'

For de naive var Open beta at gå live i dag (dvs. 26. september) og holde op indtil 29. september.

Spøgelser, saml dit team og SPIL GRATIS hele weekenden i vores Open Beta fra 26.-29. September! Nyd 6 provinser, nye hovedhistoriske missioner samt PvP Ghost War-tilstand!

Men ser ud til at Open beta ikke blev tilgængelig for alle, der fik spillerne til at klage.

Når det kommer til, om der er et officielt ord om sagen, delte @GhostRecon_UK et par minutter tilbage, de har brug for mere tid til at forberede sig på at garantere en jævn oplevelse for spillerne.

Spøgelser, for at garantere en jævn oplevelse for alle spillere er vi nødt til at afslutte forberedelsen af ​​vores infrastruktur, før vi kan åbne serverne for alle. Vi beklager forsinkelsen og vil sende en opdatering ASAP.

Ghost Recon Breakpoint beta-lancering er forsinket på grund af serverproblemer. Virksomheden har bekræftet problemet og arbejder på at løse det samme.

Og her er hvordan @GhostRecon vendte tilbage til en anden bruger, der spurgte om dette:

Ghost Recon Breakpoint, Ghost Recon Breakpoint beta, Ghost Recon breakpoint beta-servere nede, Ghost Recon down, Ghost Recon downtime, Ghost recon Maintenance, Ghost Recon outage

Derudover har Ubisoft også undskyldt fejlen og bekræftet, at beta-starttiden blev forsinket.

Værsgo. Ventetiden kan være længere for nogle. Vi holder en fane og opdaterer denne side med relevante oplysninger, når vi får fat i nogen. Hvis du står over for det problem, der diskuteres her, skal du holde øje med flere opdateringer.

Opdatering 1 (26. september)

@GhostRecon har givet en statusopdatering, der ikke siger noget nyt som sådan:

Vi undersøger i øjeblikket et problem, der påvirker forbindelsen. Vores teams arbejder på en løsning og vil fortsætte med at opdatere dig via denne tråd. Vi sætter pris på din tålmodighed.

Dog har @GhostRecon_UK delt, at åben beta vil være tilgængelig "senere i dag." Årsagen er, "forberedelsen tager længere tid end planlagt." Det betyder, at spillerne bliver nødt til at vente mere.

Undskyld for forsinkelsen. Ghost Recon: Breakpoint Open beta skal være tilgængelig senere i dag. Tak for din tålmodighed. Mere info her: http://spr.ly/60121BvKw & følg
@UbisoftSupport
for de seneste opdateringer.

Opdatering 2 (26. september)

Den åbne beta er live nu.

Opdatering 3 (04. okt)

Det ser ud til, at Ubisoft-servere er nede, da brugerne rapporterer om GhostRecon Breakpoint-problemer. Brugere får angiveligt fejl SILENT-50001. Twitter er gennemblødt af rapporter. Se på nogle.

@GhostRecon_UK

@Ubisoft

@GhostRecon
Er serverne nede eller hvad? #Gaming #GhostReconBreakpoint
kilde

@GhostRecon_UK
er serverne nede? Modtagelseskode SILENT-50001
kilde

I 20 minutter er jeg ikke i stand til at oprette forbindelse til Ubisoft-servere med fejlkoden silent-50001

Hvad er der galt? Servere nede?
Dette er, fordi jeg spiller singleplayer, det næste bevis på, at "altid tændt" er lort for singleplayere.
kilde

[15. april: Planlagt vedligeholdelse] Ghost Recon Breakpoint beta-servere ned & kast-fejl 'SILENT 30086'

Opdatering 4 (04. okt)

@Ubisofthas siger, at de ser på problemet.

Hej, vores hold ser på det!

@UbisoftSupport siger også:

Vi er opmærksomme på de problemer, der påvirker forbindelse på Ghost Recon Breakpoint, og vi arbejder på at løse dette ASAP

Opdatering 5 (04. okt)

Problemet er nu løst.

Problemerne skal nu løses. Tak for din tålmodighed og have det sjovt i spillet!

Opdatering 6 (15. okt)

Der er planlagt en vedligeholdelse i dag til frigivelse af opdateringsrettelsen for TU 1.0.2.

Spøgelser, planlagt vedligeholdelse i dag til TU 1.0.2 patch.

Starttidspunkter for vedligeholdelse på alle platforme: 14:30 CEST / 8:30 EDT / 5:30 PDT.
Anslået nedetid er ca. 1 time og 30 minutter.

Opdatering 7 (15. okt)

Nedetid er begyndt. Vi holder en fane og fortæller dig, når og hvornår programrettelsen går i gang.

En vedligeholdelse er i gang for implementeringen af ​​opdateringen 1.0.2 af #GhostRecon-breakpoint? Flere oplysninger snart

[15. april: Planlagt vedligeholdelse] Ghost Recon Breakpoint beta-servere ned & kast-fejl 'SILENT 30086'

Opdatering 8 (26. nov.)

Vedligeholdelse er planlagt til i dag.

Hilsen spøgelser,

? Vi udfører en opdatering på #GhostReconBreakpoint i dag fra 04:00 EDT / 09:00 UTC for at implementere patch 1.0.3.1!

? Forventet nedetid: 20 minutter.

? Platforme: PC, PS4 og Xbox One.

Opdatering 9 (30. nov.)

Ghost Recon-brugere støder tilsyneladende på problemer, da de skriver dette. Alt, hvad de får at se, er en fejl, der siger "Ghost Recon Breakpoint-tjenester er ikke tilgængelige. Prøv igen senere. SILENT 10005 ”som det kan ses i det følgende brugerdelte billede.

Ghost Recon Breakpoint beta-lancering er forsinket på grund af serverproblemer. Virksomheden har bekræftet problemet og arbejder på at løse det samme.

Se på, hvad nogle af brugerne har at sige:

Kære @Ubisoft @GhostRecon Jeg er i Saudi-Arabien for øjeblikket for Anthony Joshua-kampen indtil 8. december, men jeg har lige modtaget over 60 beskeder om, at du er servere er tavse 1000b. Kom nu gutter, du er en milliard dollar virksomhed, ordner det ud PS Jeg ser frem til nyt angreb, når jeg er hjemme
kilde

@GhostRecon-servere blev sparket ud af min session wtf
kilde

Ønsker jeg kunne, men dine servere er nede igen smh
kilde

Downdetector formidler også, at tjenesten støder på problemer, som det kan ses på nedenstående liveafbrydelseskort:

Ghost Recon Breakpoint, Ghost Recon Breakpoint beta, Ghost Recon breakpoint beta-servere nede, Ghost Recon down, Ghost Recon downtime, Ghost recon Maintenance, Ghost Recon outage

Opdatering 10 (30. november)

Netop nu har Ubisoft-support på Twitter anerkendt udfaldsproblemet med Ghost Recon Breakpoint og sagde:

Vi har i øjeblikket afbrydelse med Ghost Recon Breakpoint, vi arbejder i øjeblikket på at få det tilbage online.

[15. april: Planlagt vedligeholdelse] Ghost Recon Breakpoint beta-servere ned & kast-fejl 'SILENT 30086'

FYI, nogle brugere får også en vedligeholdelsesmeddelelse, som det kan ses på billedet nedenfor.

[15. april: Planlagt vedligeholdelse] Ghost Recon Breakpoint beta-servere ned & kast-fejl 'SILENT 30086'

Opdatering 11 (3. dec.)

I dag er der planlagt vedligeholdelse til aktivering af “Battle Rewards ACT II“:

Hilsen spøgelser,

? Vi udfører vedligeholdelse på #GhostReconBreakpoint i dag fra 04:30 EDT / 09:30 UTC.

? Forventet nedetid: 15 minutter.

? Platforme: PC, PS4 og Xbox One.

Opdatering 12 (10. december)

For at adressere Battle Reward-systemet er der planlagt en opdatering til i morgen, dvs. 11. december, med en anslået nedetid på cirka en halv time.

Spøgelser,

Planlagt vedligeholdelse i morgen på alle platforme for at adressere Battle Rewards-systemet.

Tid: 10:00 CET / 04:00 EST / 01:00 PST.
Forventet nedetid: 30 minutter.

Spillere får se følgende ændringer:

-Massetildeling af alle kamp 1-belønninger og akt 2 (med undtagelse af figurer fra Walker og Hill)
-Battle Rewards-siden deaktiveres, spillere kan ikke længere få adgang til siden eller optjene Battle Points

Opdatering 13 (11. december)

Vedligeholdelsen er forbi, og serverne er tilbage online.

Opdatering 14 (22. jan)

En vedligeholdelse med en forventet nedetid på 4 timer er planlagt til i morgen for implementering af opdateringsversion TU 21 med en bucketload af bugfixes.

Spøgelser, vi anvender TU 21 til Ghost Recon Wildlands i morgen kl. 10.00 CET / 4:00 EST / 1:00 PST på alle platforme.

Forventet nedetid: 4 timer.
For vedligeholdelsesopdateringer og patchnotater >> https://ubi.li/ixrs7

Opdatering 15 (28. jan)

Vedligeholdelsesalarm med en nedetid på ca. en time.

Hilsen spøgelser,

? Vi udfører en opdatering på #GhostReconBreakpoint i dag fra 04:00 EDT / 09:00 UTC for at implementere TU 1.1.0!

? Forventet nedetid: 1 Hr.

? Platforme: PC, PS4 og Xbox One og Google Stadia.

Patch noter tilgængelige lige her ?? http://ubi.li/9EvoM

Opdatering 16 (20. marts)

Uplanlagt vedligeholdelsesalarm med en nedetid på ca. en halv time.

Hammer og skruenøgle Uplanlagt vedligeholdelse på både Ghost Recon Wildlands og Ghost Recon Breakpoint - Alle platforme.

Dato: 20. marts
Tid: 18:00 CET / 13:00 EDT / 10:00 PDT
Forventet nedetid: 30 minutter

Opdatering 17 (23. marts)

Indgående er en planlagt vedligeholdelsesalarm til i morgen, dvs. 24. marts med en nedetid på cirka tre timer til implementering af opdatering TU 2.0.0.

Planlagt vedligeholdelse til TU 2.0.0. implementering

Dato: 24. marts
Tid: 10:00 CET / 05:00 EDT / 02:00 PDT
Forventet nedetid: 3 timer.

TU 2.0.0. patch notes vil være tilgængelige senere i dag.

Opdatering 18 (15. april)

Indgående er en planlagt vedligeholdelsesalarm med en nedetid på ca. 3 timer. Gå her for de detaljerede patchnotater.

? Vi udfører en opdatering på #GhostReconBreakpoint i dag fra 03:00 EST / 07:00 UTC for at implementere TU 2.0.3!

Clock front two oclock Forventet nedetid: 3 timer.

Videospilplatforme: PS4, XBOX One & Stadia

Facebook Twitter Google Plus Pinterest